Informatie & Contact

Bedrijfsnaam: Stichting Radio573 Media Group
Vestigingadres: Holterweg 3H, 7245AL Laren
Postadres:  Holterweg 3H, 7245AL Laren
Emailadres: info@radio573.nl
KVK-nummer:  65182375
RSIN-nummer: 856010492

Bankrekening: NL46 INGB 0006 9731 04

Radio573 is in het bezit van de ANBI status


Voorzitter                         
Mark van Esterik
Vice-voorzitter                Mark Koeslag
Secretaris                         Lars Toorneman
Penningmeester            Ramon Witten
Lid                                      Henk Hekkelman
Lid                                      Marc Postelmans

Erelid                                 Ed Bontekoe

Radio573 is oorspronkelijk opgericht om een brede groep mensen te bedienen. De studio van het station is gevestigd in Lochem.
Onze zender richt zich niet alleen op luisteraars uit de regio maar ook in de rest van Nederland en daarbuiten.

Radio 573 Informatie

Radio573 is een onafhankelijk Nederlands internetradiostation dat zich richt op jongeren en (jong)volwassenen, niet alleen in het oosten van het land maar ook ver daarbuiten. De zender draait een grote diversiteit aan muziekstijlen al dan niet gerelateerd aan een radioprogramma. Daarnaast voorziet zij in een informatiebehoefte van de luisteraar. Radio573 is te bereiken via het internet en de app. Overal te beluisteren op mobiele telefoon, laptop, computer en of andere communicatieapparatuur. Het radiostation heeft veel interactie met de doelgroep op de radio, via de website en social media en tevens via evenementen op locatie.

Radio573-luisteraars zijn cultureel en qua situering zeer divers, maar kunnen als groep ook veel gemeen hebben. Ze wonen, studeren en werken veelal in de regio. Over serieuze onderwerpen zoals school, werk, politiek, cultuur, nieuws, familie en religie, geven ze graag hun mening. Muziek is een sterk verbindende factor. Doordat de programmamakers een afspiegeling zijn van de doelgroep, slaat een radiostation als Radio573 aan bij de luisteraars. Het team is dan ook bij uitstek gevarieerd en multicultureel.

Contactformulier

11 + 6 =